dveřní systémy - hlavní strana
studio interier, sapeli, porta doors, MT, JAP
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Dřevěné dveře Porta DOORS mají odolnou konstrukci

Kdysi byl základem kvalitních dřevěných dveří odolný masiv, dnes je to důmyslná konstrukce, která je činí pevnými, ale zároveň je vylehčuje. Znáte přece těžké dveře na zámcích a hradech? Je pochopitelné, že na otvírání měli dveřníka. Promyšlenou konstrukcí disponují také dveře Porta DOORS, které jsou vhodné do novostaveb i do rekonstruovaných bytů. Současně nabízejí velkou škálu dekorů včetně skleněných výplní. Základem je rám většinou z borovicového vrstveného profilu, v němž jsou zpevňující mřížky z překližky a dřevotřísky. Výplň tvoří dutinková dřevotříska. Pro vstupní dveře Porta DOORS se používá lepené dřevo z jednoho z nejtvrdších stromů – dubu. V rámu křídla je instalován voděodolný vyfrézovaný termoizolační panel. To u interiérových dveří nebývá. Dveřní konstrukce je pak z obou stran pokryta přírodní dýhou.

Přírodní dýha je nejoblíbenějším dekorem dveří Porta DOORS. Je to materiál, který nahradil masiv, ale zachoval jeho strukturu i zbarvení. Protože už není nutné používat celé dřevěné desky, místo nich stačí dýhy, je možné na povrchovou úpravu využít větší škálu dřevin z celého světa. Způsob jejich zpracování ovlivňuje strukturu i barvu dýhy. Například krájené dýhy vytvářejí tzv. rovnoletou nebo fládrovou strukturu, zajímavé prokreslení mají loupané dýhy a atraktivní jsou dýhy kořenice. Ty zobrazují strukturu kořene. Dveře Porta DOORS mají dýhy většinou z evropských dřevin, například z dubu, javoru či ořechu a v různých odstínech. Ale také se při jejich výrobě uplatňuje exotické dřevo, například wenge, limba či sapeli mahagon. Zajímavá je hedvábná úprava satin s barevnými variantami tabacco, mocca či nero.

Pokud si vybíráte dřevěné dveře Porta DOORS, je to jako pořídit si kus nábytku. Volba odstínu je velmi důležitá, aby ladila s ostatním nábytkem či vhodně kontrastovala. Přestože internetová nabídka odráží poměrně přesně barevnou škálu, vyplatí se vidět dveře v přirozeném světle. K tomu slouží náš prodejní showroom, kde jsou vystaveny dveře Porta DOORS i dveře SAPELI. Na ploše 250 metrů čtverečních můžete vidět na 120 typů dveří a zárubní. Kromě dveří si můžete prohlédnout originální dveřní kování M &T a systémy skrytých zárubní. Pokud nechcete, aby se ve vašem bytě bouraly kovové zárubně, existuje elegantní řešení. Umíme je obložit dřevem a dojem je dokonalý.

Dřevěné dveře Porta doors
NAŠE DALŠÍ PRODUKTY:
Profil společnosti Designové centrum Dveře SAPELI Dveře PORTA DOORS Stavební pouzdra JAP Dveřní systémy.cz Dřevěné podlahy Kährs
Profil
společnosti
Designové
centrum
Dveře
SAPELI
Dveře
PORTA DOORS
Stavební
pouzdra JAP
Dveřní
systémy.cz
Dřevěné
podlahy KÄHRS

Stavební pouzdra JAP je nyní možné objednat v našem eshopu. Doprava je zdarma, dodání stavebních pouzder do 48 hodin!

OTEVŘÍT AKTUÁLNÍ CENÍK STAVEBNÍCH POUZDER, BEZOBLOŽKOVÝCH POUZDER A POSUVNÝCH SYSTÉMŮ.

VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz