dveřní systémy - hlavní strana
studio interier, sapeli, porta doors, MT, JAP
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Jak udělat ze starých zárubní nové - dřevěné

Také se vám líbí dřevěné zárubně? Spolu s novými dveřmi z kvalitní dýhy je to krásný architektonický prvek, který rázem promění váš byt. Ale jak na to? Mají se vybourat staré kovové zárubně? To je už velký zásah do bytu. Společnost PORTA DOORS, jeden z největších výrobců dveří v Evropě, přišla s elegantním řešením. Nehezká kovová futra se obloží jednoduše dřevem. Obklad kovové zárubně obložkou Porta RENOVA je novinkou, kterou značka PORTA DOORS nyní nabízí. Nové dveře tím získají nový glanc, když jsou moderní zároveň i zárubně.

Takže žádné bourání, prach a špína. Výrobce dodá nosníky, zaklápěcí lišty včetně dveřních závěsů a protiplechu v jednom kompletu, a obložka se smontuje přímo na místě. Technologie obkladu kovové zárubně dokonale kopíruje profil původních kovových futer a cílem je vytvořit nový design a zachovat co nejširší dveřní otvor. Nový obklad zárubně zmenší dveřní otvor jen o 33 milimetrů. Vzhledem k tomu, že starší dveře jsou širší, než vyžadují dnešní normy, výsledná šířka mezi obložkami je dostatečná. Rázem máte nové dveře i zárubně ve stejném stylu a dekoru. Získáte nejen nové veřeje, ale i těsnění, takže zavírání dveří je nehlučné.

Obklad kovové zárubně obložkou Porta RENOVA se vám hodí v případě rozsáhlejší rekonstrukce bytu. Některé dveře bouráte pro umístění stavebního pouzdra pro posuvné dveře. Je to elegantní způsob, jak zajistit, aby se dveře zasouvaly přímo do zdi, aby nebyly vůbec vidět. Některé dveře chcete nechat původní, ale usilujte o to, aby vše mělo jednotný design. Tady se hodí právě obklad kovové zárubně. Ušetříte si práci a původní nehezké kovové zárubně obložíte dřevem. Váš byt pak dostane jednotnou fazónu. Stejné modely dveří jsou pro otočné dveře do zárubní i pro posuvné do stavebních pouzder.

Porta RENOVA
NAŠE DALŠÍ PRODUKTY:
Profil společnosti Designové centrum Dveře SAPELI Dveře PORTA DOORS Stavební pouzdra JAP Dveřní systémy.cz Dřevěné podlahy Kährs
Profil
společnosti
Designové
centrum
Dveře
SAPELI
Dveře
PORTA DOORS
Stavební
pouzdra JAP
Dveřní
systémy.cz
Dřevěné
podlahy KÄHRS

Stavební pouzdra JAP je nyní možné objednat v našem eshopu. Doprava je zdarma, dodání stavebních pouzder do 48 hodin!

OTEVŘÍT AKTUÁLNÍ CENÍK STAVEBNÍCH POUZDER, BEZOBLOŽKOVÝCH POUZDER A POSUVNÝCH SYSTÉMŮ.

VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz