dveřní systémy - hlavní strana
studio interier, sapeli, porta doors, MT, JAP
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Bezpečnostní dveře – prodej a montáž Mladá Boleslav

Myslíte, že běžné dveře odolají páčidlu nebo technickému vybavení, které používají zloději? Jim stačí drát či nůž a velmi snadno dveře vysadí či vypáčí. Podle policejních expertů stačí zlodějům pár minut na to, aby vnikli do bytu. Pokud chcete nějakým způsobem ochránit váš majetek či mít jistotu, že jste udělali maximum pro svoje osobní bezpečí, zvolte vstupní bezpečnostní dveře. Jsou vybaveny bezpečnostními prvky, které zloděje zaručeně odradí od dalších pokusů. Tyto prvky chrání dveře před vysazením, snadným rozlomením zámků a představují pro zloděje nesnadnou bariéru. Bezpečnostní dveře jsou také v sortimentu značek SAPELI a Porta DOORS a splňují parametry bezpečnostní třídy 2 a 3 dle evropské normy ENV.

bezpečnostní dveře SAPELI jsou kovové nebo dřevěné. Kovová varianta má konstrukční řešení jako trezor. Do zárubní se vysouvá šest až sedm bezpečnostních čepů, čímž dveře se zárubní vytvoří účinnou bezpečnostní bariéru. Takové dveře není opravdu snadné zdolat. Zároveň jsou dveře odolné vůči požáru a kouřovým zplodinám. Dřevěné bezpečnostní dveře SAPELI disponují pasivními čepy a vícebodovým zámkem. Nasazují se na speciální kovovou zárubeň. Pokud máte starou, je možné je vybourat a osadit dveřní otvor k tomu určenou speciální zárubní. Do zárubně se při zamknutí zasune několik kovových válečků.

bezpečnostní dveře PORTA DOORS jsou dřevěné a opláštěné hliníkem a pevnou dřevovláknitou deskou. Tvrdost a odolnost této konstrukce se téměř vyrovná kovovým dveřím. Na povrchu jsou buď syntetické materiály, nebo dřevěná dýha, takže jsou k nerozeznání od interiérových dveří. Mají jen zvýšenou odolnost. Tyto vstupní bezpečnostní dveře Porta DOORS mají tři zesílené čepové závěsy, čtyřbodový lištový zámek se dvěma cylindrickým vložkami a 3 až 4 trny proti vysazení. Některé varianty dodávaných dveří mají prvky, které zvyšují požární odolnost, to znamená, že vydrží po určitou dobu odolávat přímému ohni či vnikání kouře, a jsou také zvukotěsné. Pokud chcete vidět některé varianty v reálu, navštivte náš showroom v Mladé Boleslavi, kde je expozice s více než 120 druhy dveří.

Bezpečnostní dveře do bytu
NAŠE DALŠÍ PRODUKTY:
Profil společnosti Designové centrum Dveře SAPELI Dveře PORTA DOORS Stavební pouzdra JAP Dveřní systémy.cz Dřevěné podlahy Kährs
Profil
společnosti
Designové
centrum
Dveře
SAPELI
Dveře
PORTA DOORS
Stavební
pouzdra JAP
Dveřní
systémy.cz
Dřevěné
podlahy KÄHRS

Stavební pouzdra JAP je nyní možné objednat v našem eshopu. Doprava je zdarma, dodání stavebních pouzder do 48 hodin!

OTEVŘÍT AKTUÁLNÍ CENÍK STAVEBNÍCH POUZDER, BEZOBLOŽKOVÝCH POUZDER A POSUVNÝCH SYSTÉMŮ.

VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz