dveřní systémy - hlavní strana
studio interier, sapeli, porta doors, MT, JAP
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Skleněné dveře do bezobložkového pouzdra

Setkali jste se vstupem do místnosti, kde z hladké stěny vystupovala velkoplošná fotografie ve skle či nějaký grafický motiv? Opravdu to působilo jako obraz, ale ve skutečnosti to byl vstup do druhé místnosti s posuvnými dveřmi. Ale nikde žádné zárubně, prostě velmi čisté provedení. Nebyl to žádný stavební „zázrak“, ale využití technologie bezobložkového stavebního pouzdra. A právě s posuvnými celoskleněnými dveřmi je tato technologie velmi atraktivní. Náš příklad ale ukázal ne obyčejné sklo pro posuvné celoskleněné dveře, ale tzv. grafosklo. To vytváří věrnou představu obrazu ve skle.

Bezobložková stavební pouzdra vytvářejí ve spojení s grafosklem zajímavé efekty. Jde o stejné stavební pouzdro, které se využívá například u dřevěných či laminátových dveří, ale pro skleněné posuvné dveře má profil pouzdra tloušťku jen 100 mm. Jinak se skládá z kovového rámu a vlastní plechové kapsy, z pojezdového mechanismu a pojezdových koleček z tvrzeného plastu. Vnější provedení má dvě varianty. U bezobložkového stavebního pouzdra EVO LINE nejsou zárubně, ale jen estetická hliníková lišta, asi jako rám u obrazu. Model ABSOLUTE je zcela bez rámu, mezi dveřmi a stěnou zůstává jen spára.

Už jste možná viděli posuvné dřevěné dveře, ale celoskleněné posuvné dveře v bezobložkovém stavebním pouzdře vypadají velmi moderně. Opravu žádné hrany, žádné výstupky, jen čistá hladká stěna a sklo. Lze použít tzv. grafosklo, které se vyrábí moderní sendvičovou technologií. Grafický motiv, fotografie nebo textilní struktura je umístěna na fólii, která se při výrobě vlisuje přímo do skla. Obraz je tak součástí skla a propouští jako sklo i světlo, které se v průběhu dne i za umělého osvětlení různě mění. Ve showroomu firmy Studio Interiér Janíček v Mladé Boleslavi si můžete prohlédnout všech sedm modelů stavebních pouzder JAP a více než 15 celoskleněných dveří s grafikou.

Bezobložkové pouzdro a grafosklo
NAŠE DALŠÍ PRODUKTY:
Profil společnosti Designové centrum Dveře SAPELI Dveře PORTA DOORS Stavební pouzdra JAP Dveřní systémy.cz Dřevěné podlahy Kährs
Profil
společnosti
Designové
centrum
Dveře
SAPELI
Dveře
PORTA DOORS
Stavební
pouzdra JAP
Dveřní
systémy.cz
Dřevěné
podlahy KÄHRS

Stavební pouzdra JAP je nyní možné objednat v našem eshopu. Doprava je zdarma, dodání stavebních pouzder do 48 hodin!

OTEVŘÍT AKTUÁLNÍ CENÍK STAVEBNÍCH POUZDER, BEZOBLOŽKOVÝCH POUZDER A POSUVNÝCH SYSTÉMŮ.

VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz