dveřní systémy - hlavní strana
studio interier, sapeli, porta doors, MT, JAP
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Dveře PORTA DOORS s novými fóliemi za zvýhodněné ceny

Vyměnit staré dveře za nové nebylo nikdy tak snadné. Nabídka dveří PORTA DOORS je tak široká, že si vybere každý. A výrobce přichází vždy s novými dekory. Nejnovější povrchovou úpravou jsou fólie Portasynchro 3D a Portaperfect 3D, které dokonale imitují povrch dřeva. A co víc - nejprodávanější kolekce dveří s nejnovějšími úpravami je do konce dubna za zvýhodněné ceny. Kdo nepřijde, prohloupí. Nové fólie pro dveře Porta DOORS jsou výsledkem nejmodernější technologie. Pocit „trojrozměrné“ struktury je nezpochybnitelný. Přitom fólie je na omak tak hladká.

Nejnovější fólie Portasynchro 3D a Portaperfect 3D pro dveře Porta DOORS se uplatní v různých modelových řadách a pro různé systémy otvírání. Najdete je v sortimentu pro dveře otočné, posuvné i pro dveře skládací. Dveře Porta DOORS zahrnují přírodní materiály, lamináty, fólie i speciální povrchové úpravy, takže si každý přijde na své i podle obsahu své peněženky. Například fólie jsou oblíbené zejména proto, že dostanete stejný design jako u přírodních dýh, ale za příznivější cenu. Přitom fólie mají vyšší odolnost vůči otěru či vlhku.

Jednotlivé modelové řady dveří Porta DOORS se liší nabídkou povrchových úprav. Nejnovější fólie Portasynchro 3D a Portaperfect 3D najdete u nejoblíbenějších modelů, u více než desítky modelových řad. Například fólii Portasynchro 3D můžete mít u modelů Porta NOVA, Porta FOCUS, Porta FIT či Porta DECOR. Je vhodné mít ve stejném dekoru dveře i zárubeň. Ale i staré kovové lze schovat pod obložku Porta RENOVA a klidně v provedení s nejmodernější fólií. Pro vás máme katalog všech dveří i dekorů, ale můžete vidět dveře Porta DOORS i v reálu. Navštivte náš showroom dveří a zárubní, který je největší v Česku, najdete tam všech sedm dekorů Portasynchro 3D a Portaperfect 3D, a navíc na 120 různých typů dveří. Nezapomeňte – zvýhodněné ceny jsou do konce dubna.

Dekory Porta 3D
NAŠE DALŠÍ PRODUKTY:
Profil společnosti Designové centrum Dveře SAPELI Dveře PORTA DOORS Stavební pouzdra JAP Dveřní systémy.cz Dřevěné podlahy Kährs
Profil
společnosti
Designové
centrum
Dveře
SAPELI
Dveře
PORTA DOORS
Stavební
pouzdra JAP
Dveřní
systémy.cz
Dřevěné
podlahy KÄHRS

Stavební pouzdra JAP je nyní možné objednat v našem eshopu. Doprava je zdarma, dodání stavebních pouzder do 48 hodin!

OTEVŘÍT AKTUÁLNÍ CENÍK STAVEBNÍCH POUZDER, BEZOBLOŽKOVÝCH POUZDER A POSUVNÝCH SYSTÉMŮ.

VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz