dveřní systémy - hlavní strana
studio interier, sapeli, porta doors, MT, JAP
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Akční balíčky dveří SAPELI – slevy na obložky i odolné úpravy

Teď je skvělá příležitost pořídit si dveře SAPELI s větší odolností proti vlhku, požáru, hluku a také kvalitní bezpečnostní dveře. Anebo se konečně zbavit starých kovových zárubní v panelovém bytě. Jak je to možné? Díky akčním balíčkům Panelák, Rodina a Bezpečí. Tato sleva vám usnadní rekonstrukci. Můžete si nechat obložit staré kovové zárubně nebo si vybrat odolnější dveře SAPELI bez příplatku. V balíčku jsou další výhody – získáte kliku Praktik pouze na 100 Kč, nákup na splátky bez navýšení, možnost prodloužení záruky na 5 let a firma sama vám staré dveře odveze a zlikviduje. Akce potrvá do 30. dubna.

Balíček Panelák – Už vás doma nebudou strašit staré kovové zárubně. Balíček vám umožní koupit se slevou dřevěné obložení zárubní. Instalace obložek trvá jen několik minut a vy ušetříte nepříjemné bourání. Nové obložky vás překvapí, jak jsou pěkné. A dekor si můžete vybrat. Sortiment je opravdu bohatý. V balíčku je obložení typu NORMAL a OBTUS.

Balíček Rodina – Dá vám šanci koupit si dveře SAPELI s vyšší odolnosti, ale za stejnou cenu jako dveře bez speciální úpravy. To je velká sleva. Normálně si za vyšší odolnost musíte připlatit, v balíčku to bude zdarma. A k čemu se takové dveře hodí? Získáte dveře SAPELI zvukotěsné, odolné vůči vlhkosti i proti požáru. Můžete mít dveře se zvukovou odolností až 37 decibelů, které se hodí k odclonění rušné chodby. Protihlukové dveře se uplatní i jako interiérové. Jsou vhodné například do ložnice či pracovny. Můžete mít i dveře do koupelny s klimatickou úpravou.

Balíček Bezpečí – Nyní jsou slevy i na dveře SAPELI, které jsou odolné proti prokopnutí či vytržení i proti nejrůznějším páčidlům. Tyto bezpečnostní dveře typu SEKURA mají certifikovanou 2. evropskou bezpečnostní třídu a slouží k většímu zabezpečení bytů a dalších prostor. Instalují se do kovové zárubně a mají vícebodový zamykací systém. Mají současně protipožární a klimatickou ochranu. Verze MULTI disponuje navíc velmi účinnou izolací proti hluku.

Akční balíčky Sapeli
NAŠE DALŠÍ PRODUKTY:
Profil společnosti Designové centrum Dveře SAPELI Dveře PORTA DOORS Stavební pouzdra JAP Dveřní systémy.cz Dřevěné podlahy Kährs
Profil
společnosti
Designové
centrum
Dveře
SAPELI
Dveře
PORTA DOORS
Stavební
pouzdra JAP
Dveřní
systémy.cz
Dřevěné
podlahy KÄHRS

Stavební pouzdra JAP je nyní možné objednat v našem eshopu. Doprava je zdarma, dodání stavebních pouzder do 48 hodin!

OTEVŘÍT AKTUÁLNÍ CENÍK STAVEBNÍCH POUZDER, BEZOBLOŽKOVÝCH POUZDER A POSUVNÝCH SYSTÉMŮ.

VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz