dveřní systémy - hlavní strana
studio interier, sapeli, porta doors, MT, JAP
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Jarní sleva 25% na dveře Porta Koncept

Přemýšlíte, zda je správný čas na výměnu starých dveří? Proč ne! Právě nyní nabízíme slevu 25 % na dveře Porta DOORS na kolekci modelů Porta Koncept s povrchem v moderní fólii s efektem 3D. Díky ní si konečně splníte sen, že všechny vaše dveře budou moderní a ve stejném dekoru. Můžete se navíc zbavit starých kovových zárubní a pořídit si bezpolodrážkové dveře, které budou ve stejné rovině se zárubní a se skrytými panty. Věřte, že váš byt dostane úplně nový styl. Určitě to stihnete, jarní akce se slevou na dveře Porta DOORS běží do 31. června 2014.

Jarní akce Porta Koncept

Díky slevě získáte nové povrchy na dveře Porta DOORS. Fólie s efektem 3D, které imitují dřevo, zesilují vizuální dojem z přírodního dřeva, protože zvýrazňují strukturu i odstín. Na výběr je hned několik dekorů pro dveře Porta DOORS. U fólie Portasynchro 3D jsou odstíny akátu stříbrného a medového, dubu tmavého a dubu šarlatového. Fólie Portaperfect 3D je v odstínech dubu Malibu, dubu Kalifornie, dubu Havana. Právě nová technologie pro zobrazení imitací dřeva umožňuje ještě větší škálu odstínů než přírodní dřevo. Imitace dřeva doplňuje fólie Super Matt v elegantní matné bílé barvě.

Kolekce Porta Koncept představuje dveře Porta DOORS s horizontálními pásy a deskami buď v dřevěném dekoru, nebo kombinované s matným bezpečnostním sklem. Sleva na dveře Porta DOORS umožňuje zvolit si na sklo i pískované motivy. Pro jarní akci jsou určeny komplety dveře a zárubně Porta Systém nebo bezpolodrážkové dveře se zárubní Porta Elegance, která má skryté 3D panty. To umožňuje, aby dveře a zárubeň byly ve stejné rovině a navíc vzhled dveří neruší žádné panty. Elegantní dveře lze vybavit designérským kováním Minimal/Maximal, které získalo ocenění na prestižní designérské soutěži. Modely Porta Koncept jsou k vidění v největším českém showroomu dveří a zárubní v Mladé Boleslavi.

Více informací na webu PORTADOORS

NAŠE DALŠÍ PRODUKTY:
Profil společnosti Designové centrum Dveře SAPELI Dveře PORTA DOORS Stavební pouzdra JAP Dveřní systémy.cz Dřevěné podlahy Kährs
Profil
společnosti
Designové
centrum
Dveře
SAPELI
Dveře
PORTA DOORS
Stavební
pouzdra JAP
Dveřní
systémy.cz
Dřevěné
podlahy KÄHRS

Stavební pouzdra JAP je nyní možné objednat v našem eshopu. Doprava je zdarma, dodání stavebních pouzder do 48 hodin!

OTEVŘÍT AKTUÁLNÍ CENÍK STAVEBNÍCH POUZDER, BEZOBLOŽKOVÝCH POUZDER A POSUVNÝCH SYSTÉMŮ.

VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz