dveřní systémy - hlavní strana
studio interier, sapeli, porta doors, MT, JAP
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Novinky a slevy pro dveře SAPELI

Více než 30 novinkami obohatily dveře SAPELI letošní nabídku. V rozšířeném sortimentu jsou nové dekory i nové materiály, které jsou odolnější než běžné fólie, či speciální Designové povrchy, jež uspokojí i nejnáročnějšího zákazníka. Mezi otočnými dveřmi jsou reverzní dveře, které se oproti standardu otevírají do zárubní. Skládací dveře mají nové řešení, takže uspoří až 50 % místa. Některé vybrané modelové řady jsou přehledně rozděleny do ekonomických tříd – Praktik, Komfort a Premium. A co dalšího? Až do konce června na vás čekají velké slevy.

K přírodní dýze či laminátu přibyl nový materiál Sapelit. Je odolnější než běžné fólie, přitom je za stejnou cenu. Tvoří se digitálním tiskem s okamžitým vytvrzováním pomocí UV záření. Rozšiřuje dekory dřeva a nyní je k dostání v 6 odstínech, například dub, buk či jilm. K dispozici je u modelových řad Elegant Praktik a Elegant Komfort. Novinkou pro dveře SAPELI je také dekor Sapdekor, který představuje supermoderní dekory s 3D efektem. Dokonale zobrazují strukturu dřeva a vytváření plastický dojem. Vyrábějí se pomocí nanotechnologie. K dispozici jsou nyní u 8 modelových řad a v různých odstínech, například oliva šedá či švestka.

Povrchy CPL, HPL a Sapelit ve sjednoceném dekoru

Chtěli jste si dát do bytu dveře SAPELI s různou odolností, například jako vchodové, do koupelny či interiéru, ale v jednom odstínu? To dříve nebylo možné, ale dnes ano. Dveře SAPELI sjednotily dekory CPL laminátu, HPL laminátu a Sapelitu, takže v bytě budete míst naprosto stejný odstín, ale různé dveře podle míry zatížení od protipožárních až ke dveřím, které jsou odolné vůči vodě. Kromě toho mají laminátové povrchy nové dekory CPL Struktur a HPL Struktur. Například HPL Struktur má 8 nových odstínů.

Nové jsou posuvné systémy do bezobložkových pouzder. Například model EMOTIVE je vhodný pro jednokřídlé i dvoukřídlé posuvné dveře SAPELI, které se zasouvají do speciálního stavebního pouzdra. Dveřní otvor je bez obložky jen s elegantní hliníkovou lištou, která má estetickou funkci. Model AKTIVE pro stavební pouzdra je už zcela bez obložky. Jde o čisté řešení, kde linii stěn a posuvných dveří nic neruší. Kolekci nových stavebních pouzder doplňuje řešení LATENTE, kdy je zárubeň v jedné rovině se stěnou.

Zaujmou i posuvné systémy pro celoskleněné dveře. Ve stěně mohou být jen skleněné dveře SAPELI, které se odsunují na stranu nebo celoskleněná stěna, kde jsou fixní i pohyblivé skleněné díly. Speciální kolekce celoskleněných dveří Sapglass představuje 7 podkladních skel, 24 pískových vzorů, 47 digitálních vzorů a také vzory na přání. Celoskleněné dveře se montují jako otočné, posuvné na stěnu či do stavebních pouzder.

Slevy 15 % na interiérové dveře nebo bonus 30 %

Ale co by to bylo za nabídku bez atraktivních slev? Sleva 15 % je do konce června na interiérové dveře SAPELI včetně zárubní. To je šance získat nejkvalitnější produkty za nižší cenu. Je i alternativa pro slevu. Když si zakoupit interiérové dveře i se zárubní bez slevy, můžete získat SAPELI Bonus v hodnotě 30 % ceny dveří a zárubně, a poté si v e-shopu www.sapeli.cz.wbonus.cz vyberete elektroniku, oděvy, bytové doplňky či sportovní zboží podle vašeho přání.

Novinky SAPELI 2014
NAŠE DALŠÍ PRODUKTY:
Profil společnosti Designové centrum Dveře SAPELI Dveře PORTA DOORS Stavební pouzdra JAP Dveřní systémy.cz Dřevěné podlahy Kährs
Profil
společnosti
Designové
centrum
Dveře
SAPELI
Dveře
PORTA DOORS
Stavební
pouzdra JAP
Dveřní
systémy.cz
Dřevěné
podlahy KÄHRS

Stavební pouzdra JAP je nyní možné objednat v našem eshopu. Doprava je zdarma, dodání stavebních pouzder do 48 hodin!

OTEVŘÍT AKTUÁLNÍ CENÍK STAVEBNÍCH POUZDER, BEZOBLOŽKOVÝCH POUZDER A POSUVNÝCH SYSTÉMŮ.

VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz