dveřní systémy - hlavní strana
studio interier, sapeli, porta doors, MT, JAP
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Výhodná akce – lepší dveře SAPELI bez příplatků

Kdo by nechtěl mít nové dveře v nadstandardním provedení, ale za běžnou cenu? Dveře SAPELI přicházejí s mimořádnou podzimní nabídkou, která dává příležitost vybrat si nadstandard, ale nezaplatit žádný příplatek. K prvkům, které vylepší vaše standardní dveře, patří například bezpečnostní kalené sklo, zámek Premium s tichou střelkou nebo nová zárubeň. A ke každému vylepšení dostanete designové kování DESIGN 06 zdarma. V akci SAPELI nazvané Vymazlete si svoje dveře si můžete objednat jedno z pěti vylepšení, za které byste jindy museli platit. Ale spěchejte, akce trvá jen do 31. 10. 2014.

V nabídce v ceně standardu je zárubeň Obtus, která se oprostila od zavedeného klišé a zvolila designové spojení vodorovného a svislé obložky „na tupo“. Zárubeň pro polodrážkové i bezpolodrážkové dveře tak dostává nový švih. Rodiny s dětmi ocení zámek Premium s tichou střelkou, takže ani při rázném zavření dveří neuslyší tradiční plechový zvuk. Někdy je ticho nade vše, zvlášť když mají děti plno energie a vy musíte připravit důležitý materiál do zaměstnání. Anebo se vyplatí objednat si v akci bez příplatku rovnou zámek s magnetickou střelkou, který usnadňuje zavírání dveří. Stačí je jen zabouchnout a střelka se při zavření sama vysune.

Náročnější zákazníky potěší odolnější závěsy Tukan nebo bezpečnostní kalené sklo. Má až 6 x vyšší odolnost vůči rozbití než běžné skleněné výplně dveří. To se vyplatí, když jsou v domácnosti děti, které při hrách často zapomenou na okolní svět. Kalené sklo výrazně zvýší jejich bezpečnost. Designové kování DISIGN 06 dostáváte ke každé vylepšené verzi zdarma. V případě, že se vám nebude líbit, můžete si vybrat hned ze šesti nerezových modelů s desetiprocentní slevou. Ale to ještě není všechno? K letošním novinkám SAPELI patří reverzní neboli opačné otvírání v prostorách, kde je málo místa. A můžete mít také nové povrchy, například Sapelit, který je odolnější než fólie, nebo nejmodernější povrch Sapdekor. Projevuje se dokonalým 3D efektem a je příjemný na dotek.

Vymazlete si dveře od Sapeli
NAŠE DALŠÍ PRODUKTY:
Profil společnosti Designové centrum Dveře SAPELI Dveře PORTA DOORS Stavební pouzdra JAP Dveřní systémy.cz Dřevěné podlahy Kährs
Profil
společnosti
Designové
centrum
Dveře
SAPELI
Dveře
PORTA DOORS
Stavební
pouzdra JAP
Dveřní
systémy.cz
Dřevěné
podlahy KÄHRS

Stavební pouzdra JAP je nyní možné objednat v našem eshopu. Doprava je zdarma, dodání stavebních pouzder do 48 hodin!

OTEVŘÍT AKTUÁLNÍ CENÍK STAVEBNÍCH POUZDER, BEZOBLOŽKOVÝCH POUZDER A POSUVNÝCH SYSTÉMŮ.

VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz