dveřní systémy - hlavní strana
studio interier, sapeli, porta doors, MT, JAP
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Vylepšené dveře bez příplatku – to je akce SAPELI

Dveře SAPELI s nadstandardním vylepšením a za běžnou cenu? To je opravdu lákavé. Můžete je mít v rámci zimní akce a vybrat si můžete ze šesti nadstandardních úprav bez příplatku. Vylepšete si na nový rok své bydlení novými a lepšími dveřmi SAPELI, které vás nebudou stát oproti normálu ani o korunu navíc. Mimořádná slevová akce platí pouze při nákupu celého kompletu, tedy dveří i zárubní, a na všechny modelové řady vyjma dveří Praktik a zárubní OKZ.

Nadstandardní úpravou dveří SAPELI bez příplatku v rámci slevové akce, jsou designová zárubeň Obtus, dveře s magnetickou střelkou, nehlučný zámek, atypické rozměry, bezpečné kalené sklo a bezpolodrážkové dveře. Vybírejte dveře SAPELI, které mají certifikát Česká kvalita. Při nákupu zboží za více než 20 000 Kč a při registraci na portálu wwww.sapeli.cz dostanete navíc zdarma speciální sadu čisticích prostředků.

A v čem spočívají nadstandardní úpravy? Například zámek s magnetickou střelkou ocení ti, kteří nemají čas na zavírání dveří. Nemusí zavírat klikou, stačí do nich jen strčit a dveře se díky magnetické střelce samy zaklapnou. Takové vylepšení se vyplatí u dětských pokojů či předsíní. Nehlučné provedení zámku zase využívá nový materiál střelky, která dopadá na protiplech. Dopad je několikanásobně tiší než u kovové střelky. Vychutnejte si pohodu klidné domácnosti.

Dalším vylepšení v rámci slevové akce SAPELI jsou bezpolodrážkové dveře. Speciální konstrukce závěsů umožňuje mít plochu dveří a zárubní v jedné rovině. V ceně jsou hi-tech skryté závěsy, které jsou mimořádně odolné. Dveře se nehnou ani o píď i po 25 letech používání. Zajímavým prvkem je i designová zárubeň Obtus. Místo na „koso“ jsou vodorovné a svislé linie zárubně spojeny na „tupo“.

V ceně standardu jsou v rámci akce i atypické rozměry dveří až do výšky 210 cm a bezpečné kalené sklo ve dveřích. Je 6 x odolnější než běžná výplň. K rozbití takového skla už potřebujete opravdu velký úder. Ale ani tehdy se nemusíte bát. Střepy jsou drobné a bez ostrých hran. Tyto dveře SAPELI se vyplatí u dětských pokojů, nebo tam, kde je velký pohyb lidí. Vyberte si vždy jedno vylepšení, které navíc můžete kombinovat s bezpečným kaleným sklem či designovým nerezovým kováním za akční ceny.

Zimní nabídka Sapeli
NAŠE DALŠÍ PRODUKTY:
Profil společnosti Designové centrum Dveře SAPELI Dveře PORTA DOORS Stavební pouzdra JAP Dveřní systémy.cz Dřevěné podlahy Kährs
Profil
společnosti
Designové
centrum
Dveře
SAPELI
Dveře
PORTA DOORS
Stavební
pouzdra JAP
Dveřní
systémy.cz
Dřevěné
podlahy KÄHRS

Stavební pouzdra JAP je nyní možné objednat v našem eshopu. Doprava je zdarma, dodání stavebních pouzder do 48 hodin!

OTEVŘÍT AKTUÁLNÍ CENÍK STAVEBNÍCH POUZDER, BEZOBLOŽKOVÝCH POUZDER A POSUVNÝCH SYSTÉMŮ.

VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz