dveřní systémy - hlavní strana
studio interier, sapeli, porta doors, MT, JAP
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Akční ceny SAPELI – dýhované dveře a modely Mera

Dýhované dveře patřily vždy k luxusní nabídce v sortimentu SAPELI. Do konce června je však můžete získat se slevou od 3 600 Kč. Platí pro úplnou novinku – příčně řezanou dýhu na povrchu dveří. Oproti běžné dýze podélně řezané jsou příčné dýhy zajímavé svou novou strukturou a kresbou vláken. Tento způsob zpracování ukazuje, jaké má přírodní dřevo skvělé varianty. Slevu pro příčně řezané dýhované dveře SAPELI lze uplatnit při nákupu celého kompletu dveří, tedy dveří a zárubně. Další slevu 2 600 Kč lze získat při výběru moderních bezfalcových zárubní Obtus.

Slevy na další novinku – sukaté dýhy

Další akční nabídka se týká jiné novinky – sukaté dýhy. Tento atraktivní povrch dveří SAPELI využívá přirozeného vzhledu dřeva se suky jako je mají masivní podlahy. Zajímavý dekor s přírodními suky přichází ze zahraničí, kde se stále častěji objevuje nejen na podlahách, ale i na nábytku. Dýhované dveře se suky můžete mít do konce června se slevou od částky 3 100 Kč. Akční nabídka slevu ještě zvýší, když si pořídíte bezfalcovou zárubeň. Teď máte příležitost zvolit si trendové dveře za cenu běžných. Navíc dáte svému bytu nový styl. A pokud máte masivní podlahu, uvidíte, jak s ní budou nové dveře ladit.

Nákup pro vás – nová modelová řada Mera

Slevy však nekončí, stejně jako novinky SAPELI pro letošní rok. Myslíte si, že nabídka dveří SAPELI je dostatečně široká? Ale proč by nemohla být ještě širší. Další novinkou je modelová řada Mera, která si inspirovala himálajským prostředím. Úzké zasklení dveří si vzalo inspiraci z horolezeckých žebříků, které slouží ke zdolávání ledovcových trhlin pří vysokohorských výstupech. Design je opravdu neobvyklý a velmi zajímavý. Při zakoupení celého kompletu dveří, tedy dveří a zárubně získáte slevu 15 procent. Novinky pro rok 2015 a široká nabídka modelů dveří a zárubní SAPELI najdete v showroomu firmy Studio Interiér, které se zařadilo mezi značková prodejní místa nazvaná SAPELI POINT.

Sapeli akce dýha

Sapeli akce dveře MERA
NAŠE DALŠÍ PRODUKTY:
Profil společnosti Designové centrum Dveře SAPELI Dveře PORTA DOORS Stavební pouzdra JAP Dveřní systémy.cz Dřevěné podlahy Kährs
Profil
společnosti
Designové
centrum
Dveře
SAPELI
Dveře
PORTA DOORS
Stavební
pouzdra JAP
Dveřní
systémy.cz
Dřevěné
podlahy KÄHRS

Stavební pouzdra JAP je nyní možné objednat v našem eshopu. Doprava je zdarma, dodání stavebních pouzder do 48 hodin!

OTEVŘÍT AKTUÁLNÍ CENÍK STAVEBNÍCH POUZDER, BEZOBLOŽKOVÝCH POUZDER A POSUVNÝCH SYSTÉMŮ.

VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz